Четвъртък, 2 Май 2024

Борисов: Оставяте ме без охрана, за да угодите на мафията

Борисов: Оставяте ме без охрана, за да угодите на мафията
Публикация   07:04     04 Септ, 2021 /     akcent.bg   /     679

   Ехото от приетия днес на първо четене проектозакон за НСО, който оставя без охрана бившия премиер, бившата председателка на НС, министри, главния прокурор,, жената на президента и патриарха, продължава да не заглъхва. Разбира се, обади се и бившият премиер, който заподозря, че промените се целят директно в него и безопасността му. 

   "В нашия регион имаме убити премиери - Луканов, Джинджич. На кой мафиот искате да угодите с това да ме направите лесна мишена, защото видяхте, че ГЕРБ е непобедим. Сега искате по друг начин да си решите въпроса. Сигурно тази вечер са ви се разплатили за услугата, която сте им направили, но после ще ви забравят. Това е недопустимо в държава от ЕС. Радев ли ще носи отговорност", каза Борисов в шуменско село. Той добави, че "певците на мафията", техните адвокати и слуги оставят главния прокурор без охрана, като подчерта, че няма такава държава в Европа, като навсякъде тези структури се пазят с бронирани коли.

   "Едно време аз от уважение се страхувах да спомена името на Първанов, царя, Доган, доказани политици. Днес Тошко Йорданов казал, че ГЕРБ е мафиотска структура и забрави как допреди месец се движеше с полиция в София и ако не го пазеха, щеше да види какво е народната любов. Днешният ден ще си го спомните, когато ще трябва да пазим Слави Трифонов или самия Тошко Йорданов", каза Борисов.

   Към събралите се хора каза, че Мустафа Карадайъ за 4 години, колкото и да не се обичали, отивал при него и за всяко едно населено място, където има кмет на ГЕРБ, на ДПС, или на БСП, отделяли еднакво средства. "Това сме го правили заедно с ДПС. Ще се избием по изборите, но 4 години за българските мюсюлмани, християни, сме направили всичко, което ни е било по силите", каза Борисов.

   Според Борисов президентът Румен Радев е направил така, че българите да се мразят като при Възродителния процес, като даде за пример липсата на подкрепа към правителство на "Има такъв народ" и БСП. Накрая прогнозира тежка зима и пролет.

   Преди това пусна живо включване в профила си във Фейсбук на строящ се участък на магистрала Хемус. Възмути се, че участъкът е готов, но не го пускат, а и никой не работел. Часът беше 17.10 ч. Беше сменил джипа Тойота с Шкода лимузина. Не стана ясно в качеството си на какъв шофира по непуснат участък на магистралата и кой го пуска.



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha