Понеделник, 6 Май 2024

ДСП или БСП - и съвсем не е едно и също

ДСП или БСП - и съвсем не е едно и също
Публикация   15:43     28 Юли, 2021 /     Диана Дамянова, PR анализатор   /     772

Подкрепата от ДПС е токсична, тя е недопустима, самото ДПС даде явно да се разбере, че не само не се разграничава, но се обединява със своя Пеевски

   През 2013 година Борисов и Пеевски започнаха процеса на превръщането си в едно цяло. Беше светкавична процедура, дори не процес.

   За една нощ Пеевски предостави за пълно ползване цялата си медийна гнус, а от своя страна всеки, който отидеше при Борисов да иска нещо, беше препращан при Пеевски. А да получиш обществен ресурс без да отидеш при Бориесов, а от там при Пеевски, беше абсолютно невъзможно.
 
   Буквално за броени месеци Пеевски се превърна във фигура, разпределяща "порциите" в държавата. В същото време Борисов затъна в така мечтания си медиен комфорт.
 
  После се явиха общите им икономически интереси , всъщност ИНТЕРЕС. А именно - да притежават държавата. Нищо да не може да се случи без тях. Оглеждаха подробно всеки бизнес и в който видеха потенциал, немедленно отиваше под ножа. И те ставаха все по-приказно богати, като деляха богатството си с придворните от типа домусчиеви ит.н.
После се сетиха, че понеже извършват явно престъпление им е необходима цялата съдебна система. И я придобиха. Хора с ниски чела, но с висока степен на търпимост към тях бяха изтласкани в съдебната власт, така щото да направят престъпленията им ненаказуеми.
 
   После започнаха да "отстрелват" непокорните, т.е. тези, които не бяха готови да се разделят с 50% от собствеността си.
Останаха два дразнителя - Радев и гражданското общество. Имаха план как да ги смажат напълно и тях, ама не им стигна времето.
 
   В същото време , Борисов организира и проведе три несполучливи опита за преврат в БСП срещу Корнелия Нинова . Защото в пъзела на всевластието остро му липсваше "опозиция" , която да владее и управлява ЛИЧНО!
Не е моята "бира" Корнелия Нинова, но тя оцеля. Тя се пребори, макар да късаха живо месо от партията й.
От друга страна, една социална партия в страната е истински необходима, особено като се има предвид, че настоящите профсъюзи са си едни истински мафиотски синдикати от най-чист вид. И затова лява партия не само има място, но и е необходима на България в момент.
 
  И сега, днешният въпрос. От чия подкрепа могат да се възползват, без да изневерят на избирателите си, протестните партии. И най-вече Има такъв народ.
 
  Подкрепата от ДПС е токсична, тя е недопустима, самото ДПС дяде явно да се разбере, че не само не се разграничава, но се обединява със своя Пеевски. ДПС е именно онова, от което ние трябва да се отървем, но и да го накажем и изпратим в забвение.
   И единственият възможен компромис е БСП. Политически компромис на идеи, защото това БСП не е било и не е съучастник на управлението герб-дпс.
 
   Воденето на разговори с двете партии, не е демократичен израз, а по-скоро крие задкулисие.
ИТН могат да приемат гласове от ДПС, само след като са си подсигурили избирането на кабинета от "своите" в това число и БСП.
 
   Другото е партньорство с най-мерзката група, стояща плътно зад Пеевски.
        А след партньорство с Пеевски...., знаете къде се стига!
 
 
 
 
 
Тагове : ДПС , подкрепа ,


Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha