Понеделник, 6 Май 2024

БСП няма да подкрепи кабинета на “Има такъв народ”

БСП няма да подкрепи кабинета на “Има такъв народ”
Публикация   14:56     13 Юли, 2021 /     akcent.bg   /     330

   БСП няма да подкрепи предложениeто на „Има такъв народ” за кабинет, защото не виждат общи принципи. Това заяви на брифинг лидерът на БСП Корнелия Нинова.

   Според нея гневът на протестиращите се е употребил за поредния политически експеримент.

  Нинова посочи, че през последните години партията има четири основни цели в политиката си, които преследват. Сред тях са промяна на модела на управление, връщане на държавността в българските институции, социалната политика и гарантиране сигурността и стабилността на България. По думите на Нинова предложението на “Има такъв народ” не изпълнява нито една от тези цели.

   Aко получи третата възможност за правителство, БСП ще направи всичко възможно да се стигне до съставяне на кабинет след прозрачно проведени консултации.


Коментари

  •     Богданов 

    Столетницата е със затихващи функции,доказателство са ниските изборни резултати в отделните области.С кмет от БСП в Русе,партията му едва "откърти" един народен представител за 46-тия парламент.Тромавото управление на тази партия,вътрешните противоречия които все по вече се засилват,застаряващия й електорат,я правят неспособна в претенциите й за третото място в класацията на партиите в държавата ни!

Коментирай

   captcha