Вторник, 14 Май 2024

„Българскит патриоти“ са гарант за воденето на националноотговорна политика

„Българскит патриоти“ са гарант за воденето на националноотговорна политика
Публикация   22:28     09 Юли, 2021 /     akcent.bg   /     321

    Отминават последните часове от поредната предизборна кампания през тази година. Усещането за дежа-вю у хората като че ли е прекалено осезаемо. За един месец партиите и коалициите направиха всичко, което бе по силите им, за да успеят да формулират своите послания към хората. Това те вършат за втори път през тази година.

   Дали народът обаче ги чу и възприе? Това е въпросът. Тече подмяна на дневния ред на държавата. Наметнати в пелерината на себичното опиянение на своята агресивна лексика т.нар. „нови“ партии подеха силна и натрапваща се на всяка цена кампания по хвърляне в калта на предишното управление. На БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ се преписаха какви ли не грехове, за тях се изписа много, изговори се немалко. Това го вършат хора, които са част от най-близкото обкръжение на бившият премиер Борисов и също така участвали в неговите предишни кабинети.

   Политическите остриета на патриотите вече няколко месеца се опитват да обяснят, че участието в управлението, е единствено продиктувано от целта да се работи в полза на българите и държавата. Изписаха се множество отчети за свършеното, обясниха се ползите, изтъкнати бяха хубавите неща. Очите на мнозина обаче остават вгледани на друго място. Те са слепи за хубавите неща. Дори ги отричат. А ги отричат, защото така налагат техните тясно партийни интереси.

   Отрича се ръстът на доходите, пенсиите, подобряването на благосъстоянието на военнослужещите, вдигането на учителските заплати, подобряването условията на труд в системата на МВР. Зачерква се като ненужно техническото обновление на българската армия и повишаването на нейната боеспособност. Ако някой трябва да носи „вина“ за тези и много други положителни неща, случили се в последните 4 години, то нека това бъдат патриотите.

   Гледаме напред с високо вдигната глава. Ние не се чувстваме виновни за това, че сме се опитали да подобрим живота на българите. Казваме, че това ще бъде нашият приоритет и в следващото 46 ОНС. Ще работим отново за доходите на хората. Според нас не е смешно да правим всичко по силите си те да растат. Ще настояваме за повече сигурност. Няма как ние като патриоти да оставим хората да се чувстват несигурни в собствената си държава, в собствените си домове! Ще бъдем гарант за твърдата и непоколебима външна политика, която отстоява нашето славно историческо минало. През годините много неща ни откраднаха, ала историята и езика си не ще дадем. Република Северна Македония няма място в ЕС, докато не признае историческата истина, докато не снеме езика на омразата срещу българите! Ние знаем как да се справим с този проблем.

   Не ще се откажем и от своите християнски ценности и не ще приемем, че семейство може да съществува под друга форма, освен между мъж, жена и техните деца! Няма да приемем агресивната Истанбулска конвенция, джендър идеология и хомосексуалността, която нагло се опитват да ни наложат като норма. Ще пазим с цената на живота си дори българските деца от извращенията! Няма да допуснем те да бъдат вкарани в гнусната игра на разни дегенерати, които да ги използват в своите паради. Българските деца са ценност, наше бъдеще и обща отговорност!

   България и българският народ имат нужда от патриотизъм. Той е имунната реакция на нашия обществен организъм! Без него държавата, такава каквато я познаваме, няма как да съществува. Ние имаме потенциала да работим. Ние имаме подходящите специалисти. Имаме и опита! Не се страхуваме да носим отговорност и да бъдем инициатори на онези трудни разговори за различни политики. Гласувайте отговорно и с ясен поглед, че избирате бъдещето на своята единствена Родина!

    Гласувайте за България и за БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ!

    Българските патриоти са с №16 в машината и в интегралната бюлетина.

Тагове : ВМРО , политика ,


Коментари

  •     Богданов 

    Байгън,е точната дума,от многото манипулации на желаещите да седнат на държавната трапеза.Не може да обещаваш нещо,което трябваше да свършиш за четири години съуправление на държавата!Увлечени в огромното си желание да влязат в 46-тия парламент,някои агитатори стават жалки,защото забравят,че българите тридесет години участват в избори от най различно естество.Българинът си казва: "Не ме е яд, че ме лъжат,яд ме е като мислят,че им вярвам"!

Коментирай

   captcha