Сряда, 9 Октомври 2024

,Дунарит, подари на своите работници и служители емоционален концерт на Васил Найденов

,Дунарит, подари на своите работници и служители емоционален концерт на Васил Найденов
Публикация   14 Май, 2021   /     akcent.bg   /     1184

Емилиян Гебрев и Кръстю Кръстев бяха най-аплодираните гости на концерта

    Мисля, че има с какво да се поздравим и с какво да се похвалим. Искам да изкажа своята благодарност към всички вас, че заедно успяваме да постигаме резултати, които да ни удовлетворяват.  Това заяви тази вечер пред пълната с работници и служители на "Дунарит" изп. директор инж. Петър Петров по повод 118-та годишнина от съзадването на завода.

  Нивото на икономическите резултати на фирмата през последните две години се запазва, което в обстановката в целия свят не е никак малко. Искам да пожелая на всички най-вече здраве и се надявам догодина по това време да имам честта да ви поздравя отново със следващата годишнина на нашата фирма. Благодаря ви, че работим заедно!“, каза инж. Петров.

   Концертът се проведе в  зала „ОЗК Арена Русе“, като за доброто настроение на всички се погрижи неповторимият и любим на поколения българи Васил Найденов. Той изпълни някои от най-емблематичните си песни, както и част от най-новите. В репертоара му намериха място „Междучасие“, „Казано честно, всичко ми е наред“, „Джули“, а също и „На случайна гара“ и „Веднъж“.

   На празника присъстваха още собственикът на дружеството Емилиян Гебрев, дългогодишният изпълнителен директор на „Дунарит“ Кръстю Кръстев, представители на военната индустрия, както и директорът на дирекция „Международни политики, стопански дейности и анализи“ в Община Русе Ивайло Кадишев. Той връчи поздравителен адрес от името на кмета Пенчо Милков. „Дунарит“ АД е сред най-големите предприятия в региона, като това дава работа на повече от 900 души. Разполага с осем цеха и пет дирекции.

Зам. областният управител Валентин Колев връчи поздравителен адрес на изпълнителния директор инж. Петър Петров от името на губернатора на Русе Галин Григоров, както и грамота.

   Очаквайте - отново единствено в Акцент. БГ интервю със собственика на Дунарит Емилиян Гебрев.

Тагове : Дунарит ,


Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha

Прочети още