Понеделник, 29 Април 2024

Обръщение на Станимир Бояджиев, кандидат за народен представител от коалиция „Изправи се! Мутри вън!“ в Русе

Обръщение на Станимир Бояджиев, кандидат за народен представител от коалиция „Изправи се! Мутри вън!“ в Русе
Публикация   17:37     02 Апр, 2021 /     akcent.bg   /     443

    УВАЖАЕМИ РУСЕНЦИ,

   Когато всички лостове са в ръцете на управляващата власт, гражданският натиск е последната надежда за коректив и връщане към нормалността. Ние - гражданите имаме най-голямото право да изискваме от властта. Защото ние сме суверенът и я даваме, за да решава нашите проблеми.

   В неделя ни предстои най-важният избор – за бъдещето на нашата държава! Затова днес аз ви казвам честно и откровено: В следващото народно събрание нашата коалиция ще работи за създаването на устойчиво мнозинство от почтени хора, обединени около 3 принципа: Повишаване  доходите на обикновените граждани, подкрепа на бизнеса, демонтиране и ревизия на едноличния корупционен модел на управление. 

   Ние, ще работим за въвеждане на минимален месечен доход от 1000 лева; категорично преизчисляване на пенсиите и стабилна финансова подкрепа за бизнеса. Ние ще влагаме усилията си в усъвършенстването на парламентарната демокрация, съдебната власт и държавните институции.

   Конкретно за Русенския край, предлагаме освобождаване на русенци от такса “Дунав мост” и въвеждане на отчисления, които да остават в полза на Русенския регион. Поемам категоричен ангажимент да изисквам решение и на Русенския екологичен проблем с отровния въздух, за който вече 30 години институциите мълчат и бездействат.

    Искам да се обърна към младите хора на Русе и на България.
Скъпи приятели, излезте и гласувайте масово на тези избори! Направете го за нашите родители и за нашите баби и дядовци, които заслужават достойни и спокойни старини! Направете го и заради себе си, за да бъдем сигурни, че имаме шанс да останем и да се реализираме успешно в България!

   Предлагам ви да променим статуквото на 4 април! Подкрепете Коалиция “Изправи се! Мутри вън”  с № 18 в интегралната бюлетина!

 



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha