Татяна Дончева призова в Русе за обединение на младостта и опита срещу мутрите в управлението на държавата

Татяна Дончева призова в Русе за обединение на младостта и опита срещу мутрите в управлението на държавата
Публикация   14:30     13 Март, 2021 /     akcent.bg   /     836

Председателят на Движение 21 Татяна Дончева бе в Русе, за да подкрепи листата на коалиция Изправи се! Мутри вън! в Русе. Срещата с кандидатите за народни представители и симпатизанти се проведе в залата на РКС.

  Дончева бе заедно с водача на листата Станимир Бояджие и  четвъртата в листата   Първолета Чавдарова -Летиция

    В продължение на много месеци площадите, най-вече в София, бяха пълни с хора,които искаха промяна, но не успяха да постигнат оставна на правителството.  Предстоящите парламентарни избори са важен елемент какво трябва да направим.

  Както освобождението на България не е дошло с един акт, така и отстраняването на мутрите и мафията от властта не може да стане с един акт и едно действие.

    Необходимо е да преглътнем различията си, на възгледите си, понякога липса на възгледи, за да можем да постигнем това, което искаме.

   В листите на Изправи се! Мутри вън! има хора, различни по възраст, участници в протестите, накои от които възмутени от влизането на частите на Гешев в президентството. Други, възмутени от пребити протестиращи, трети- възмутени от положението, в което е поставен техния собствен бизнес....

    В Русе листата води една съвсем млада група, на други места, политици от друго поколение. Трябва обединяване на усилията на млади и на стари, на ентусиазма и на опита.

    Дончева даде за пример случващото се с гражданите от началото на пандемията относно вземането на хаотични, взаимно изключващи се мерки от страна на управляващите.

  Тя даде пример с вече бившите здравни министри, чост от които бяха дадени на съд и след това оправдани, защото нямаше за какво да бъдат съдени.

   Лидерът на Движение 21 говори и за липсата на електронно правителство, на невъзможността да се изгради система, която да показва къде и какви свободни легла има.

  България има ниско ниво на общото здравеопазване.

 Не може като се каже, че даваме на лекарите и сестрите по 1000 лева бонус да ги направим много по-можещи и много по-много....

   Лидерът на Движение 21 говори и за съдебната система, която се оказа важна за всички. Държавата, министрите, държавните институции бяха използвани от откровено за кражба на заводи, на бизнеси. ...

    Дончева пожела успех на младата листа на Изправи се! Мутри вън! в Русе.

   Купуването и продаването на гласове е престъпление!



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha