Кандидати от листата на коалиция БСП за България се срещнаха с членове на пенсионерски клуб "Надежда"

Кандидати от листата на коалиция БСП за България се срещнаха с членове на пенсионерски клуб
Публикация   16:49     09 Март, 2021 /     akcent.bg   /     346

   Кандидатите за народни представители, професор на Земеделския колеж в Русе  Любомир Владимиров и Асен Ласонин от листата на коалиция „БСП за България” в Русе, се срещнаха с представители на пенсионерски клуб „Наджда”.

   На срещата бяха обсъдени темите за преизчисляване на пенсиите, подготовката на Закон за възрастните хора и екологичните проблеми в Русе. В своето представяне  Владимиров изтъкна, че едни от най-тежките проблеми на Русе са екологични и вече близо10 години не намират своето решение. Той подчерта, че като експерт в областта на екологията и като народен представител ще работи за промяна на законодателството по отношение на опазване на околната среда и за разширяване на системата за контрол на атмосферния въздух.

   Кандидатът за депутат заяви, че са необходими по-големи рестрикции в законодателството за замърсителите на околната среда, както и увеличаване на правомощията на министъра на Околната среда и водите до възможност да затваря производства, които замърсяват. „Това ще бъде моята цел в Народното събрание и ще работя активно за реализацията й”, коментира кандидатът за народен представител.

   В края на срещата кандидатите от листата на коалиция „БСП за България” споделиха, че е налице крайна нужда от ново управление на страната ни, насочено към грижа за хората.

Тагове : БСП , Ласонин ,


Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha