Понеделник, 6 Май 2024

С цветя и балони в небето Изправи се! Мутри вън! откри предизборната си кампания

С цветя и балони в небето Изправи се! Мутри вън! откри предизборната си кампания
Публикация   18:12     08 Март, 2021 /     akcent.bg   /     763

 

  Днес в Русе пред съдебната палата бе открита предизборната кампания. Избрахме това да стане именно на 8-ми март. Направихме и един скромен жест от името на почти цялата листа, които сме на площада - раздаваме цветя и поздравяваме нашите съгражданки. Това сподели водачът на листата на "Изправи се! Мутри вън!" Станимир Бояджиев.

   За успех ще пуснем тържествено 18 балона, символ на нашия номер, с който ще участваме в предстоящите парламентарни избори.

    Включих се в тази предизборна надпревара, защото тук се дава шанс на младите. Водач на листа в мандатен район като Русе и да си на 26 години си е рядкост, като благодаря за тази възможност. Включих се, защото гласът на младите трябва да бъде чут, защото също имаме проблеми, мислим различно и считам, че мога да бъда този глас в Народното събрание.

  Освен познатите проблеми на русенци, ще има и каузи, които съм подел- за висшето образование, добри условия за студентската общност в България. Кауза ще бъде и кръводаряването, защото тази тема не се коментира. Трябва да бъде открит широк дебат и регламентиране на кръводаряването в България.

   Разбира се, приемам и ще работя за приоритетите на коалицията- реформа в съдебната систева, прокуратурата да бъде извадена от там, да бъде ревизирано цялото управление на Борисов, както и да преразгледат мерките и подпомагането на населението в условията на пандемия.



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha