Пенсионери обсадиха от ранни зори Кауфланд, изпразниха го са часове

Пенсионери обсадиха от ранни зори Кауфланд, изпразниха го са часове
Публикация   19:31     14 Март, 2020 /     текст и снимка- Румен НИКОЛАЕВ   /     1494

Стресът и паническото пазаруване са дошли от нощните пресконференции с лоши новини, смятат хората от третата възраст

Не зная какво им става на тия хора днес. Не мога да повярвам... Така коментира за Акцент.БГ управителят на магазина на "Кауфланд" до "Ялта" ситуацията с празните рафтове.

   Още преди да отворим сигурно имаше над 200 души, които буквално атакуваха рафтовете с ориз, брашно и спагети /макарони/. Така до обед стилажите са били буквално ометени.

  Всичко, което имахме в наличност, бе продадено. Оборотът от тези стоки е с повече от 50 процента от дните, в които рукенци пазаруват нормално.

  Най-изумен обаче остава младият мъж от пазаруването в необяснимо защо в сериозни количества тоалетна хартия.

  Най-активни в това изпразване на хипермаркета са били възрастни клиенти- точно тези, който най-вече трябва да се пазят. Това бяха хора, които последното нещо, което ги интересуваше, е здравето, чудеше се управителят на магазина за набега.

   Възрастен мъж след сериозно търсене намери пакет спагети, но успя да изрови още два, които прибра към покупките си видимо зарадван.

  Защо е това необяснимо пазаруване и запасяване с тези храни- няма как да не се стресне човек, след като две нощи ни съобщават за болни от коронавирус, за упрели, въвеждат извънредно положение. Тази психоза я създават именно тези, които после призовават да няма паника, възмущава се възрастен мъж, натоварен с няколко консерви, които не смята скоро да яде.



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha