Вторник, 30 Април 2024

Галин Григоров с повече грижи за безопасността на мотористите и спокойствието на гражданите

Галин Григоров с повече грижи за безопасността на мотористите и спокойствието на гражданите
Публикация   18:01     06 Окт, 2019 /     akcent.bg   /     491

      Кандидатът за кмет на „ВМРО-Българско национално движение(НФСБ)“  Галин Григоров и придружаващите го съветници Иво Пазарджиев, Росица Георгиева и Мими Корнажева уважиха поканата на мотористи от Русе, за да присъстват на официалното откриване на новия рокерски клуб в града Lowlanders MC Rousse. Григоров им подари национални флагове и портрети на Васил Левски и разговаря с рокерите за създаването на нови места в града, където могат да се събират любителите на моторните спортове. Рокерите му благодариха, че като областен управител е съдействал за организирането на мото рок фест "Born To Ride 2019", провел се през месец август край село Николово. За доброто настроение на вечерта, освен рокерите, работиха и рок-музикантите от групата „Миг 21“.

     „Видях се и разговарях с хора от различни браншове и професии в тази толкова емоционална вечер. Пораснали момчета и момичета, хора на интелектуалния труд, компютърни специалисти, любители на моторните спортове и високите скорости, обединени от желанието да бъдат заедно, да акумулират позитивна енергия. Мисля, че в Русе трябва да има още много такива места, като това. Нека да е безопасен и безавариен пътят на рокерите от братството „Lowlanders MC Rousse“ – моторният спорт и увлечението по моторите са хоби с възпитателен ефект и много силен патриотичен заряд, а местният патриотизъм ме кара да съм горд, че всъщност Русе е един от малкото градове в България с толкова много рокерски клубове.“, каза Григоров.

     В програмата на Галин Григоров за управлението на Русе е залегнало засилване на контрола по улиците, с цел ограничаването на инцидентите с мотористи. Решението на този проблем е поставянето на камери за видеонаблюдение. Това ще доведе и до ограничаване на нощните гонки по големите русенски булеварди, както и до осигурявне на спокойствието на гражданите, които живеят в близост. Видеонаблюдението ще подпомогне  бързото идентифициране на нарушителите.

      КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha

Прочети още