Вторник, 30 Април 2024

Борислав Игнатов за онези снимки и за визията си за София

Борислав Игнатов за онези снимки и за визията си за София
Публикация   00:08     11 Септ, 2019 /     akcent.bg   /     526

   В студиото на предаването „Лице в лице“ на бТВ кандидатът на Демократична България арх. Борислав Игнатов коментира скандала с публикуването на „онези снимки“, но говори и за визията си за столицата.

   Той посочи, че е разкрил историята на фотосите в профила си във Фейсбук, тъй като е много важно хората да знаят истината и повтори, че те са правени преди 10 години, много преди да се познават.

   „Тя е била влюбена в един човек и му се е предоверила, а той ги е използвал след раздялата им с цел шантаж и изнудване. През 2011 г. тя е внесла сигнал в МВР за случая, предала е и флашка със снимките, които той е качил в интернет с цел да я злепостави и унижи пред приятелите и семейството й. Което той е постигнал и дори е хакнал имейла й, от него той ги е разпространил до най-близките й, а това е било тотален срив за нея. Но когато аз се кандидатирам за кмет на столичната община, изведнъж една пропагандна машина си позволява да използва това и да срине един човек, който е най-близкият до мен с цел едва ли не да ме откажа“, разказа Игнатов в ефира на бТВ.

   „Тогава е било започнато разследване, което не е стигнало до никъде, а тя не е получила защита от МВР и случаят е отшумял, но за нея остава травмата. А това, което сега направиха, за нея беше истински шок – отново да преживее онова и то в многократно по-голям мащаб“, допълни той.

   Игнатов благодари на всички, които са ги подкрепили в този труден момент и особено на „истинските професионалисти в журналистическата професия, които се обединиха в остра реакция“.

   



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha