Събота, 5 Октомври 2024

Троен повод за радост в СЕК `Кентавър – Русе` донесе изминалия ден

Троен повод за радост в СЕК `Кентавър – Русе` донесе изминалия ден
Публикация   16 Авг, 2018   /     akcent.bg   /     557

   Много поводи за радост имаше през изминалия слънчев 15 август в СЕК „Кентавър – Русе“. Денят започна от ранни зори с малко тържество и много изненади, по повод рождения ден на основателя на клуба, треньор и активен състезател Илиян Искъров. Денят продължи с пътуване към живописната база на Клуб „Калоян 92“ в Арбанаси, където състезатели на СЕК „Кентавър – Русе“ взеха участие в провеждащата се Квалификация за Държавно първенство по Прескачане на препятствия.

   Пореден успех за Клуба постигна Стефан Игнатов стартирал с кобила Галерия Ефизия, които се класира на второ място в Клас Аматьори. Илиян Искъров стартира с кобила Електра в Клас 4 годишни коне. Това бе първо, но успешно представяне на непознат терен за младата и все още неопитна Електра, която тепърва ще покаже своя потенциал.

   СЕК „Кентавър – Русе“ ще бъде домакин и организатор на двудневен турнир в най – атрактивната дисциплина в конния спорт. Националния турнир по Всестранна езда ще се проведе на 14 и 15 септември на Хиподрум Русе и ще изиграе роля на подготовка за предстоящия турнир в периода 28-30 септември във Флорещи, Румъния. Състезателите на „Кентавър – Русе“ продължават активно своята подготовка за участието си в предстоящите турнири, както и за Държавното първенство по Всестранна езда през месец октомври в Арбанаси.

Тагове : Кентавър ,


Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha