Вторник, 30 Април 2024

Отборът на Церовец е победител в турнира на малки вратички за купата на Община Иваново

Отборът на Церовец е победител в турнира на малки вратички за купата на Община Иваново
Публикация   09:19     17 Юни, 2018 /     akcent.bg   /     1222

17 отбора премериха сили на стадиона в Тръстеник при отлична подготовка от страна на организатора- ФК "Атлетик"

    Снимки: 1,2,3 Емил Кьостебеков 

    Отборът на Церовец спечели традиционния турнир по футбол за Купата на Община Иваново. На финала той победи футболистите от Щръклево с 2:1. На трето място остана отборът ТМ-технолоджи - Пиргово. Традиционният турнир бе подкрепен и се случи изцяло от ФК "Атлетик"- Тръстеник с президент Росен Коев.

  Спортното събитие се проведе вчера на стадиона в село Тръстеник в присъствието на депутата от ГЕРБ Пламен Нунев, кмета на Община Иваново Георги Миланов, зам.– кмета Пламен Дончев, кмета на Тръстеник д-р Атанас Атанасов, Росен Коев – председател на ФК "Атлетик". 

   17 отбора, от които 4 ветерани се бориха за трофея. Нунев пожела най – добрият да победи и добави, че ще награда за най – атрактивен футболист на терена.

  "Горд съм, че в Община Иваново има толкова много отбори. Надявам се, че догодина в турнира ще се включат и другите 2 села – Червен и Нисово, така че от всички 13 населени места да има отбори. Пожелавам ви коректна игра, а на съдиите – безупречно съдийство", заяви кметът на община Иваново Георги Миланов, като благодари на Росен Коев за добрата подготовка.

 
 


Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha