Събота, 5 Октомври 2024

Любителско състезание по бягане на пресечен терен - Mushroom Trail Run

Любителско състезание по бягане  на пресечен терен - Mushroom Trail Run
Публикация   15 Юни, 2018   /     akcent.bg   /     460
  "КБС "Нещо Бързо" организира любителско състезание по бягане  на пресечен терен - Mushroom Trail Run.
 Участие ще вземат над 100 любители бегачи от цялата страна. Надпреварата ще се проведе в горите около х. Здравец и х. Минзухар в района на Образцов чифлик. Всеки участник ще получи топла гъбена супа приготвена с гъби от региона събрани от младия и гостоприемен хижар на х. Здравец. В стартовите пакети на участниците ще има подаръци, а всеки завършил една от трите дистанции - 3, 5 и 10 км, ще получи специално изработен медал за събитието. 
   На поляната пред х. Здравец ще има възможност за палатков лагер, игри за деца и възрастни както и жива музика. 
 КБС " Нещо Бързо" огранизира ежеседмични отворени тренировки в Русе, като посещаемостта им расте. По този начин младото сдружение се опитва да допринесе за развитието на масовия спорт в Русе и областта, а и да създаде позитивна и отворена среда за нови познанства и приятелства. "
 
   Моля, който желае да получи допълнителна информация за събитието или да стане медиен партньор, да се свърже  с мен - Велизар Ташев / председател на КБС " Нещо Бързо /. А, който желае да отрази на място случващото се, нека бъде пред х. Здравец най-късно до 16:45 на 16.06. Хижата е достъпна с автомобил.


Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha