Събота, 7 Септември 2024

`Милан` отнесе с 3:0 `Лудогорец` в Разград

`Милан` отнесе с 3:0 `Лудогорец` в Разград
Публикация   16 Фев, 2018   /     akcent.bg   /     386

Българският шампион остана без шансове да продължи в Лига Европа

  "Лудогорец" претърпя тежка загуба с 0:3 в домакинството си срещу "Милан" в първи 1/16-финал в Лига Европа. Това напрактика сложи край на надеждите на разградчани, че ще продължат напред в турнира.
   Италианският тим взе психологическко предимство още на почивката, въпреки равностойното първо полувреме. В 45-ата мин."росонерите" успяха да поведат чрез Патрик Кутроне, който изскочи зад защитата на "Лудогорец" и засече центриране отляво на Хакан Чалханоглу за първия гол на "Милан".
   "Лудогорец" опита да изравни и бе близо в 54-ата мин., но шутът на капитана Светослав Дяков срещна сглобката зад вратаря Джанлуиджи Донарума.
Всичко обаче бе решено в 62-ата мин., когато Козмин Моци блъсна в гръб Кутроне в наказателното поле и сръбският рефер Милорад Мажич отсъди дузпа за "Милан", от която Рикардо Родригес направи 2:0.
   Загубата стана незаслужено изразителна за "Лудогорец" в 90-ата мин., когато Фабио Борини отбеляза третия гол за гостите. Това попадение обезсмисли напълно реванша идната седмица в Милано.



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha