Медицински център „Репродуктивно здраве Д-р Щерев – Русе” отваря официално врати

Публикация   18:55     01 Дек, 2011 /     akcent.bg   /     728

Дни на безплатните прегледи от специалисти на АГ болница ще се проведат от 14 до 16 т.м.

Медицински център „Репродуктивно здраве Д-р Щерев – Русе” отваря официално врати с дни на безплатните прегледи от специалисти на АГ болница „Д-р Щерев”, София

 

АГ болница „Д-р Щерев” има удоволствието да ви съобщи, че разширява своето „репродуктивно семейство” с отриването на Медицински център „Репродуктивно здраве Д-р Щерев – Русе”.  Щастливи и горди сме, че от този месец ще имаме възможност да приложим мотото на нашата работа  „Ние създаваме радост” вече и в град Русе!

 

Новото лечебно заведение ще бъде първата специализирана репродуктивна и акушеро-гинекологична клиника в дунавския град. Русенският център е част от групата лечебни заведения, създадени под егидата на доц. Атанас Щерев. Клиниката в гр. Русе ще работи в тясно партньорство с АГ болница „Д-р Щерев” и МЦ „Репродуктивно здраве” заедно с екипа ни от специалисти по асистирана репродукция. 

 

Екипът на МЦ „Репродуктивно здраве Д-р Щерев – Русе” е съставен от подготвени и висококвалифицирани специалисти в лицето на д-р Александър Кунев, д-р Теодора Константинова, д-р Милен Керемедчиев, д-р Даниела Абаджиева, д-р Първанов и биолог Ралица Петкова. Тяхната квалификация и авторитет ще се съчетае с прилагане на местно ниво на дългогодишния опит на специалистите, въведените иновативни техники и доказаните високи стандарти за добра медицинска практика в АГ болница „Д-р Щерев”.

 

Повече информация за МЦ „Репродуктивно здраве Д-р Щерев – Русе” и предлаганите в клиниката медицински грижи можете да откриете на официалната интернет страница – www.invitrorusse.com

 

Дни на безплатните гинекологични прегледи и консултации в Русе:

 

Медицински център „Репродуктивно здраве Д-р Щерев – Русе” и АГ болница „Д-р Щерев” организират Дни на безплатните прегледи в Русе от 14 до 16 декември.

 

В рамките на инициативата ще бъдат проведат прегледи и консултации от доц. Атанас Щерев, д-р Таня Тимева и ембриолог д-р Таня Милачич. В посочените дни те ще извършват:

 

- Прегледи и консултации на жени/двойки с репродуктивни проблеми;

- Гинекологични прегледи с ултразвукова диагностика на жени с гинекологични оплаквания и проблеми;

- Профилактичен преглед с ултразвукова диагностика и снемане на онкоцитонамазка Thin Prep.

 

Прегледите ще се провеждат по график след предварително записване в Медицински център „Репродуктивно здраве Д-р Щерев – Русе”!



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha