Събота, 7 Септември 2024

Състезатели на `ДЖАМБО` запознаха служители на `БУЛМАРКЕТ` в техниката на стрелбата с лък на спортен празник

Състезатели на `ДЖАМБО` запознаха служители на `БУЛМАРКЕТ` в техниката на стрелбата с лък на спортен празник
Публикация   03 Окт, 2017   /     akcent.bg   /     418

  СК „Джамбо“ беше поканен на спортен празник на „Булмаркет“ на 30.09.2017г., стадион „Аристон“. Демонстрацията премина при засилен интерес. Виктор Петров, Даниел Добрев и Кристиян Христов от „Джамбо“ представиха един добър пример за уплътняване на свободното време. Те дадоха възможност на всички желаещи служители и членовете на семействата им да проверят своята точност в стрелбата с лък.

   Отзивите на всеки, който направи своята първа стрелба са свързани с невероятното усещане на съчетанието лък-стрела-полет; симбиоза стрелец - стрелба. За пореден път се доказа вроденият талант на българина в този спорт.

   Продължава набирането на млади състезатели, желаещи да се развиват в стрелбата с лък. Възрастовите групи са момчета и момичета 10-14 г. и кадети – 14-17 г. СК «Джамбо» се намира в зала «Дунав», а тренировките се провеждат вторник, сряда след 17 ч. и събота след 15 ч.

      Целта на клуба е популяризирането на стрелбата с лък за практикуване на всяка възраст за лично удовлетворение или за високо спортно майсторство.



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha