Събота, 7 Септември 2024

`ЦСКА-София` остана начело в Първа лига след 3:0 над `Дунав`

`ЦСКА-София` остана начело в Първа лига след 3:0 над `Дунав`
Публикация   23 Септ, 2017   /     akcent.bg   /     460

  "ЦСКА-София" спечели осма поредна победа в първенството на Първа лига - 3:0 в домакинството срещу "Дунав" в първи мач от 10-ия кръг. По този начин отборът си осигури оставане на лидерската позиция поне след този кръг.

   Въпреки изразителния резултат, успехът не бе толкова лесен. До почивката чисти положения за русенци изпуснаха Васил Шопов в 30-ата мин. и Божидар Васев в 44-ата.
Еквадорецът Кевин Меркадо от "ЦСКА-София" пък улучи напречната греда в 44-ата мин. от пряк свободен удар, а в 66-ата повтори същото.

   Първият гол обаче беше вкаран от футболист на домакините. В 56-ата мин. бразилецът Фернандо Каранга отбеляза 10-ия си гол за сезона. Грешка на резервния вратар Александър Конов в 69-ата мин. пък позволи на Николай Бодуров да удвои. Само 4 минути по-късно португалецът Тиаго Родригеш отбеляза третото попадение за "ЦСКА.София".

  След този успех "червено-белите" са вече с 25 т. С 21 т. следва "Лудогорец", който в неделя гостува срещу "Септември" (Сф), а със 17 т. на трето място е "Левски", който пък в понеделник ще играе с "Берое" в Стара Загора.



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha