Снимки: Авторът - 1,2,3,4,5
Милен Добрев - шеф готвач в основния ресторант на новооткрития преди около месец петзвезден хотел Парадайз блу в курортния комплекс Албена, бе домакин снощи на вкусна Гала- вечеря. Той работи като главен готвач от 2008 година и 5-звездният хотелски комплекс е негов дебют.
Това бе комплимент на мениджмънта на хотела към гостите, сред които бяха забелязани в компания на свои близки Кристалина Георгиева и здравния министър Николай Петров.
С по чаша шампанско и неподправени усмивки мениджмънтът на хотела посрещаше всички гости с едно сърдечно „Добри и вкусни преживявания“.
Със свои специалитети се представиха едни от най- добрите майстори в кухнята в комплекс Албена:
Шеф Йордан Димитров, гл. готвач на хотел Фламинго, приготвя ризото с морски дарове. Главният сушист на комплекса Цонко Попов се радва през цялото време на сериозен интерес от страна на гостите на събитието.
Манол Мишонов- шеф- готвач в хотел "Ралица супериор" се представи със печен свински джолан.
Живко Стоянов – главен готвач на Ганвие бийч, хотелът, който е на плажа.
Шеф- готвач Николай Диков приготвя патешко магре. Той също е от А ла карт ресторантът на Парадайз блу.
Милен приготвя телешко от собствената ферма на Албена, Black Angus , специална американска месодайна порода.
Галата вечер е еднd от многото изненади, които очакват гостите на комплекса, сподели Милен Добрев. Предстоят Сладкарска вечер, както и Вечер на барбекюто, тематични вечери.
Коментари
Все още няма коментари!
Коментирай