Понеделник, 16 Септември 2024

Поредно отличие за детския футболен отбор на `Дунав` /набор 2007/ с треньор Мариян Тодоров

 Поредно отличие за детския футболен отбор на  `Дунав` /набор 2007/ с треньор Мариян Тодоров
Публикация   22 Юни, 2017   /     akcent.bg   /     2839

С класа и добра игра малките „дракони“ заслужено спечелиха сребърни медали

  В рамките на пет дни, на първия детски международен турнир "Колония къп" в Кранево и Златни пясъци децата премериха сили с много силни отбори от България и Сърбия. В груповата фаза на турнира момчета имаха за съперници отборите на Черно Море-Варна, Юнайтед –Пловдив, Партизан - Белград и Бригада –Димитровград. Голямо отдаване, хъс и  много силна игра изведе момчетата в следващата фаза, където на полуфинал срещнаха формацията на „Звездичка“ –Бургас. Малките футболисти на „Дунав“  победиха с 2:1 и така заслужено се класираха за финала.

  В много оспорван финален мач, момчета отново се изправиха срещу Партизан-Белград и след равностойна игра, загубиха с 1:0, с попадение което падна минути преди края на мача. Освен купата за второ място, сребърните медали и голямата радост, беше връчена и индивидуална награда за най-добър играч на централния нападател на отбора Ангел Ганев. 

   Това поредно отличие е доказателство за добрата работа на треньорът Мариян Тодоров, който ръководи децата вече трета година и повярва в тях. Честито за отличното представяне и смело напред към още по-големи успехи.



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha