New Bloom Winery спечели 7 медала на световен конкурс в Лос Анджелис

New Bloom Winery спечели 7 медала на световен конкурс в Лос Анджелис
Публикация   10:10     11 Юни, 2017 /     akcent.bg   /     570

Pixels и F2F се пребориха за отличията в оспорвана битка с вина от Чили, Аржентина и Франция

  "Като единствени отличени представители на България, няма как да не бъдем доволни от избора на журито в този конкурс. Намираме се в несъмнено силна компания с доказано качествени вина от известни с климата и лозята си райони. Още повече, състезанието се организира в Калифорния - щат прочут с доброто си вино. На този фон сме още по-горди с признанията за нашите две марки Pixels и F2F. Призовете кореспондират прекрасно със скорошната промяна на корпоративната ни идентичност и плановете ни за експортна експанзия", коментираха от New Bloom Winery.

  Това издание на Los Angelis International Wine Competition е получило
3 002 вина от 991 производители и 17 държави, между които Аржентина, Австралия, България, Чили, Франция, Италия, Нова Зеландия, Южна Африка, Испания и САЩ.
Модерното градско вино Pixels блесна с 4 златни медала
на събитието -  съответно с Pixels Розе от Гренаш, Pixels Совиньон Блан и Pixels Шардоне.  Pixels Каберне Совиньон 2015 получи злато в категорията "Пазарен сегмент" и сребърен медал за качество. Бутиковата марка F2F, отново представител на New Bloom Winery, също има две награди - злато за "Иновативен дизайн" и сребро зa F2F Шардоне 2015 след дегустацията на журито.

  Конкурсът в Калифорния вече се е утвърдил като един от най-престижните такива в рамките на САЩ, а самото събитие предлага на гостите си класно дегустационно събитие с локални и международни селекции вино. Жури от близо 80 човека от целия свят използва техниката за слепи тестове, за да оцени участниците, като поддържа най-високите стандарти в областта, останали като важна основа на конкурса. Събитието се радва на около 1.3 милиона посетители в рамките на LA County Fair.

  Международното признание за Pixels и F2F е продължение на силното представяне на двете серии на някои от най-успешните интернационални винени събития като ISW Mundus Vini в Германия, Vinalies Internationales, Франция и  Concours Mondial Du Bruxelles.
New Bloom Winery e новото име на избата, изградена в град Съединение. Районът е традиционно винарски, съсредоточен в Тракийската низина - регион, класиран на второ място от "Wine Enthusiast" като една от 10-те най-добри дестинации за винени пътешествия в света през 2017 година.



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha