Понеделник, 16 Септември 2024

Първата работническа спартакиада на Булмаркет ДМ събра повече от 250 спортисти и фенове

Първата работническа спартакиада на Булмаркет ДМ събра повече от 250 спортисти и фенове
Публикация   03 Юни, 2017   /     Румен НИКОЛАЕВ   /     1414

Медали и бири за победителите, томбола с много апетитни награди за всички. Събитието може и да влезе в историята като "Първа ВОДНА спартакиада Булмаркет"

   Снимки- Авторът: 1,2,3  

  Дъждът в днешния съботен ден, на Черешова задушница, не успя по никакъв начин да разколебае събралите се повече от 250 души на стадиона на Аристон С, за да участват в Първата работническа спартакиада на групата Булмаркет ДМ. 

  Изключително оспорвани срещи по футбол, волейбол, теглена на въже, канадска борба, лека атлетика, бягане с чували. Всичко това цели 6 часа, като нито да секунда нямаше огъване или разколебаване заради времето.

  След като бяха раздадени и специално изработените за случая медали, се премина и към апетитната томбола. Наколкото таблета бяха за загрявка. С лаптоп си тръгна Даниела Балабанова. Късметлийката обаче се попритесни дали няма да и вземат обратно служебния преносим компютър, с който се е сдобила тази седмица...

  Но най-голям късмет извади Риджан Максудов /порт Булмаркет/, като освен поздравления от Станко Станков спечели и плазмен телевизор. Колегите му се притесниха дали заради големия разре не трябва да сменя и жилището.

   Повече за Водната спартакиада- очаквайте....

 



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha