Снимка: отляво надясно- Александър Енчев, Александър Тодоров и Сали Али.
Заслужен успех на русенци на 10-тото юбилейно издание на Националната кулинарна купа на България 2017 , което се проведе в Пловдив.
В категорията "Готвач на годината" се състезаваха индивидуално Александър Тодоров, Сали Али и Цветомир Маринов.
Александър Тодоров за втора година печели най-големия приз- Готвач на годината, като миналата година бе втори. През първия състезателен ден той приготви „Ризото примавера”, а днес- Трио от див заек.
Александър Енчев е втори в новата категория „Паста”.
Сали Али се класира на четвърто място, а Цветомир Маринов е седми.
Тимът на ресторант "Тераса" остана на 8-мо място. Победители в отборното класиране са Кулинарна академия- София.
За първи път жури бяха общо пет русенци- Алекс Иванчев, Живко Димитров, Ивайло Димитров, Петър Атанасов и Александър Енчев.
Доволен съм, че трудът ми бе оценен, коментира лаконично представянето си най-добрият готвач на България за 2017 г. пред Акцент.БГ
Коментари
Все още няма коментари!
Коментирай