Алекс Иванчев, Живко Димитров, Анатоли Павлов, Александър Енчев, Ивайло Димитров, Владимир Тодоров, Петър Атанасов. Това е русенското участие на 10 -тата юбилейна Национална кулинарна купа България 2017 г., състезание, което се провежда в Пловдив от 20 до 22 април. Става въпрос само за снимката.
За първи път жури ще бъдат общо пет русенци- Алекс Иванчев, Живко Димитров, Ивайло Димитров, Петър Атанасов и Александър Енчев.
За "Готвач на България" ще се състезават индивидуално Анатоли Павлов, Сали Али и Цветомир Маринов.
Отборно за голямото отличие ще се бори тимът на ресторант "Тераса".
През утрешния ден ще бъдат излъчени и победителите в отделните категории.
Шеф готвач Ивайло Димитров изрази увереността си пред Акцент.БГ, че повечето русенски участници ще бъдат и на финалите утре.
Освен класическите дисциплини за 'Най-добър Кулинарен отбор на България", за " Най-добър Готвач на България", за Най-добър Сладкар на България", ще се преоведе и годишната надпревара за "Най добър Пицар на България", ще има и няколко нови предизвикателства.
Състезанието започна с няколко бързи 45 минутни дисциплини за приготвяне на Телешко, за поредна година ще имаме и атрактивна дисциплина за приготвяне на паста, с помощта на фирма Делита трейд, всички дисциплини ще бъдат премирани със специални награди.
Коментари
Все още няма коментари!
Коментирай