Четвъртък, 19 Септември 2024

Роналдо надви `Байерн`, `Атлетико` с преднина от спорна дузпа

Роналдо надви `Байерн`, `Атлетико` с преднина от спорна дузпа
Публикация   13 Апр, 2017   /     akcent.bg   /     386

  „Реал“ (Мадрид) направи огромна крачка към полуфиналите на Шампионската лига. Белия балет повали баварския колос „Байерн“ с 2:1 насред Мюнхен в първи четвъртфинален мач от турнира и си осигури комфортен аванс преди реванша на „Сантяго Бернабеу“.

  В герой на вечерта се превърна Кристиано Роналдо, който заби и двата гола за успеха на гостите. Грешник за „Байерн“ пък излезе Артуро Видал, който пропусна дузпа при резултат 1:0.

  В 61-ата минута домакините останаха с човек по-малко на терена. Хави Мартинес закъсня да спре Роналдо и го изрита в глезена. За нарушението испанецът получи втори жълт и червен картон.

  Другият мадридски тим – „Атлетико“ също постигна минимална, но изключително важна преднина в битката срещу „Лестър“. "Дюшекчиите" надделяха с 1:0 с гол от дузпа, която обаче породи доста спорове.

  Тя беше в средата на първото полувреме, а нарушението беше срещу Антоан Гризман. Фаул безспорно имаше, но въпросът беше дали той е вътре в наказателното поле. Реферът прецени, че е именно там, посочи бялата точка и французинът беше безпощаден



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha