Петък, 20 Септември 2024

Пореден успех за детския футболен отбор на `Дунав` /набор 2007/ с треньор Мариян Тодоров

Пореден успех за детския футболен отбор на  `Дунав` /набор 2007/ с треньор Мариян Тодоров
Публикация   13 Дек, 2016   /     akcent.bg   /     1483

   В рамките на два дни децата премериха сили с Румънските отбори на „Динамо“ –Букурещ, „Протийм“-Букурещ, „Капитал“ и „Сантос“. Отборът на „Дунав“-2007 изигра общо четири мача, като показа завидни футболни умения и отлична игра. Двете срещи в груповата фаза бяха много оспорвани, като изключително драматична беше срещата със силния отбор от Букурещ- „Протийм“, завършила 4:3 за „Дунав“- 2007. Така децата се класираха на първо място и преминаха в следващата фаза на турнира в борба за местата от първо до четвърто. На полуфинала „Дунав“ категорично се наложи над „Капитал“  с 7:1.

  Финалната среща противопостави децата на „Дунав“- Русе и „Динамо“- Букурещ, която те спечелиха безапелационно с 5:0. Освен купата за първо място и златните медали, бяха връчени и две индивидуални награди на играчи от отбора, а именно на Ангел Ганев за голмайстор и Стефан Стефанов за най-добър играч.

  Това е отличен финал на годината за децата и техния треньор Мариян Тодоров, които през тази година завоюваха още няколко отличия в различни турнири. Честито за отличното представяне и още по-големи успехи през 2017.



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha