Неделя, 20 Октомври 2024

Повече от 1300 пациенти на Медика Русе ползваха национален безплатен тел. номер 0700 20 966

Повече от 1300 пациенти на Медика Русе ползваха национален безплатен тел. номер  0700 20 966
Публикация   07 Окт, 2016   /     akcent.bg   /     644

Освен анкета от страна на лечебното заведение за качеството на обслужване, преминали лечение също споделят задоволство и впечатления

  Повече от 1300 пациенти на Медика Русе са регистрирани като позвънявания на безплатен национален телефонен номер 0700 20 966 от началото на годината. Това съобщи днес д-р Кирил Панайотов.

  От тук са анкетирани от страна на здравното заведение преминали лечение болни. Също така на безплатния национален  номер се обаждат и пациенти, които споделят своите благодарности, очаквания, както и забележки.

  Телефонният номер за обратна връзка позволява на мениджмънта на болничното заведение да надгражда комплексните услуги съобразно претенциите и забележките на болните. Освен това по този начин пациентите могат много по- свободно и без притеснение да изразят своите впечатления, както и благодарности към определени лекари или към персонала на дадено отделение.

  Пациентите стават все по-взискателни, искат повече внимание. Затова и от време на време има по-претенциозни, които не са доволни от обръщението към тях, за това, че вместо госпожо са ги нарекли по-свойски. Претенции има също така и от към храната, независимо че в Медика тя кореспондира с тази в една добре обслужвана фирмена столова или обществена закусвалня.

  Така че грижата за пациентите не престава и след тяхното болнично лечение.



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha