Петък, 20 Септември 2024

`Дунав` стъпи накриво в Стара Загора

`Дунав` стъпи накриво в Стара Загора
Публикация   19 Септ, 2016   /     akcent.bg   /     469

Диян Димов изпусна дузпа

 Фото: Lap.bg

  Отборите на "Берое" Стара Загора и "Дунав" Русе завършиха 0:0 в мач от седмия кръг на Първа професионална лига. По този начин "драконите" вече са втори в класирането, информира bTV.

   Те имат равен брой точки с "Левски", но "сините" са с по-добра голова разлика. "Заралии" са пети.

   Двубоят започна с превес за домакините, които сътвориха първата си по-сериозна атака в 4-ата минута. Зехиров намери с с пета Неманя Милисавлевич, който нахлу в наказателното поле, но последвалият удар бе избит.

   В 23-ата минута "заралии" направиха нова добра атака, но Василев стреля доста неточен. Три минути по-късно се откри добър шанс и пред "драконите". 

   В 58-ата минута "Дунав" бе много близо до откриване на резултата. Будинов центрира към Огнянов, но топката премина покрай гредата на Макенджиев.

   В 78-ата минута гостите си спечелиха правото да изпълнят дузпа. Иво Иванов събори Огнянов в наказателното поле и съдията показа бялата точка. Зад топката застана капитанът Диян Димов, но Макенджиев отрази удара и опази вратата си.

   В края на двубоя "Берое" се активизира, но Почански и Божилов не успяха да се справят с Мартин Луков, който регистрира пета поредна чиста мрежа от началото на първенството.

Тагове : Дунав ,


Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha