Винарски комплекс откри дегустационна в центъра на Русе

Винарски комплекс  откри дегустационна в центъра на Русе
Публикация   06:27     09 Дек, 2015 /     Румен НИКОЛАЕВ   /     484

 

 

Представители на бизнеса, на местната и на държавната администрация, ценители на хубавото вино присъстваха на официалното откриване на дегустационна на шато „Седем поколения“.

Идеята е бизнесът и местната власт да могат да презентират Русе и да провеждат делови срещи, като същевременно и ще представят една от най-младите, но успешно развиващите се винарни в областта.

Един просторен апартамент в топцентъра на града /срещу хотел Дунав/ е превърнат в уютно място, където снощи бяха дегустирани вече две реколти червени вина /Каберне совиньон, Каберне фран, Мерло и Кюве, както и Розе- 2012 и 2013 г./.

Мястото предполага и за фирмени презентации, срещи на високо ниво… Но замисълът е тук да се организират винени вечери, на които елексирите на „Седем поколения“ ще допълват настроението.

Въпреки възможностите за износ на по-голямата част от произведената продукция в избата край с. Мечка зад Океана, собственикът и Любен Рабчев смята, че все повече българи ценят и търсят качествени вина и затова българският пазар не трябва да се лишава от марката „Седем поколения“.

 



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha

Прочети още