Класиране на Второто издание на Регионално кулинарно състезание за непрофесионалисти „На върха на ножа”
Жури в състав: председател- шеф- готвач Ивайло Димитров - председател на Клуб на професионалните готвачи – Русе и членове шеф- готвач Живко Димитров и шеф- готвач Петър Атанасов оцени участниците.
1-во място с 247 точки - „Авалон Индъстри“АД – Русе, Мирослав Гагов и Теодора Игнатова от 12 д клас с „Носталгия“;
2-ро място с 245 точки - Областна дирекция на МВР – Русе, Невена Русева и Ралица Цанева от 12 а клас със „Сьомга с провансалска коричка с гарнитураполента със спанак“;
3-то място с 215 точки - Общински пазари – Русе, Биляна Борова и Симона Ноева от 11 д клас с „Киш „Италияна“;
4-то място - Дирекция „Социални дейности и здравеопазване“ на Община Велико Търново, Ваня Димитрова и Маргаритка Станчева от 11 д класс „(Не)обикновена бисквитена мини торта“;
5-то място - Общински съвет – Русе, Стоян Янев и Венцислав Пенчев от 12а клас с „Пържоли със сос „Чимичури“ и гарнитура“;
6-то място Общинска фондация „Русе – град на свободния дух“, Десислава Василева и Есра Себайдин11 а клас с „Пиле „Фантазия“;
7-мо място - Професионална гимназия по туризъм „Иван П. Павлов“ – Русе, Йорданка Петкова и Атанаска Атанасова от 11 д клас с „Есенна наслада“.
8-мо място - Комплекс за социални услуги за деца и семейства – Русе, Валерия Николова и Антонина Георгиева от 12 а клас със „Солен пай с маскарпоне“;
„Награда на публиката” - Професионална гимназия по туризъм „Иван П. Павлов“ – Русе, Йорданка Петкова и Атанаска Атанасова от 11 д клас с „Есенна наслада“.
Коментари
Все още няма коментари!
Коментирай