Вторник, 15 Октомври 2024

Българо-американска кредитна банка в Русе откри официално офиса си в Русе

 Българо-американска кредитна банка в Русе откри официално офиса си в Русе
Публикация   22 Май, 2015   /     akcent.bg   /     3836

 

 

От лятото на миналата година в гр. Русе започна работа нов клон на една от най-динамично развиващите се банки в страната – Българо-американска кредитна банка.

На 21 май се проведе церемония по официалното откриване на клона на БАКБ в града, на която присъстваха Цветелина Бориславова – мажоритарен собственик, Васил Симов и Илиан Георгиев – изпълнителни директори и множество партньори и клиенти на банката. Събитието беше почетено от областния управител Стефко Бурджиев и  председателя на Об. Съвет Васил Пенчев.

На празничната церемония беше отслужен водосвет от Йордан.

Официално приветствие от името на кмета отправи Емилия Пенева , която пожела успех на офиса на БАКБ от името на Община Русе. Успешното развитие на бизнеса в Русе и на банковия клон очаква неговият директор Росен Минчев.

Българо-американска кредитна банка АД се фокусира върху подпомагане на развитието на зелената икономика, чрез кредити и други банкови продукти, свързани с енергийна ефективност, опазване на околната среда, алтернативно земеделие, възобновяеми енергийни източници и устойчива градска среда. БАКБ предлага на клиентите си първата в България Виртуална банка BACB Plus! С нея всеки може да банкира изцяло онлайн, включително и да стане клиент, без да се налага да посещава физически банката. От началото на 2014 г. БАКБ пусна на пазара и първите и единствени в България карти VISA CodeSure, които освен като обикновени международни дебитни карти, работят и като токън за генериране на еднократни динамични пароли при плащания и банкиране в интернет през Виртуалната банка BACB Plus.

 

Българо-американска кредитна банка АД е иновативна, гъвкава и динамично развиваща се банка, която ще бъде в услуга на хората, които живеят и развиват бизнеса си в град Русе. Банката се намира на адрес: ул. „Александровска“ № 4, а работното време на клона е от 08.30 – 17.00 ч. от понеделник до петък.



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha