Александър Енчев, Анатоли Павлов и Сали Али успяха да се представят отлично сред силната конкуренция на останалите 7 отбора. Факт е, че до финала бяха допуснати всички те, след като са получили необходимите точки за да мерят сили за краен победител.
Изключително голям е успехът и на Анатоли Павлов, който е най-младият в екипа на Опиум. До престижното трето място след 23-ма топ готвачи на България той достигна, представяйки се със следното меню:
Роладина от мляно телешко месо, съчетана с овчи кашкавал и прошуто, поднесени с гратинирани чери домати и аспержи.
Гратинирано патешко магре, акомпанирано с канелон от лилав картоф с фарс от пащърнак, гулия и градински зеленчуци.
Сали Али
Представител на младото поколение готвачи, преминал обучение в ПГ по туризъм „Иван П. Павлов“ гр.Русе.През 2013г. участва в екипа на Oppium Restaurant & Garden спечелил „Кулинарен отбор на Годината” на град Русе.
През 2014г. заема почетното IV място на „Националното кулинарно състезание” и II място в „Регионална кулинарна купа Русе“
Представител на младото поколение готвачи,преминал обучение в ПГ по туризъм „Иван П. Павлов“ гр.Русе.Младият готвач е най-новото попълнение в екипа на Oppium Restaurant & Garden.
През 2014г. заема почетното IV място в „Регионална кулинарна купа Русе“
Представител на младото поколение готвачи.През 2013г. участва в екипа на Oppium Restaurant & Garden спечелил „Кулинарен отбор на Годината” на град Русе.
През 2014г. печели I място в „Регионална кулинарна купа Русе“
Коментари
Все още няма коментари!
Коментирай