Вторник, 15 Октомври 2024

Заводът на "Фибран" в Русе има възможност да произвежда 500-600 куб. м. продукция за едно денонощие

Заводът на
Публикация   23 Апр, 2015   /     akcent.bg   /     2289

Кметът Пламен Стоилов и зам.-кметът Наталия Кръстева посетиха днес производствената база на „Фибран България“ АД в Русе. Те се срещнаха със зам.-изпълнителния директор Борис Радулов и мениджърът по продажби Хараламби Калев. На срещата присъства и областният управител на Област Русе Стефко Бурджиев.

 

 Стоилов сподели, че е и щастлив, че на територията на Русе бизнесът успява да се развива, като доказателство за което е фирма „Фибран България“, която функционира от 10 години в града и е успяла да се утвърди като лидер на родния пазар в производството на изолационни материали. „Аз лично, както и моят екип, заставаме зад бизнеса в Русе. Правим всичко възможно той да бъде улеснен, за да може да се развива, защото това е интерес, както на фирмите, така и на русенци“, допълни още кметът.

 

Зам.-изпълнителният директор  Радулов представи историята на компанията, като запозна гостите си с производствените възможности на предприятието и продукцията му. Той сподели, че заводът в Русе има възможност да  произвежда  500-600 куб. м. продукция за едно денонощие, като фирмата има три сертифицирани фасадни системи с EPS, XPS и камерна вата, производство на  "Фибран груп“.

 

На срещата бяха обсъдени също и възможностите,  които  ще създаде стартирането на дейностите по саниране на жилищните сгради по Националната програма за енергийна ефективност в многофамилни жилищни сгради.  



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha