Вторник, 15 Октомври 2024

Над два милиона лева инвестира „Дунав Турс” АД за началото на круизния сезон

    Над два милиона лева инвестира  „Дунав Турс” АД за началото на круизния сезон
Публикация   20 Март, 2015   /     akcent.bg   /     317

      Над два милиона лева инвестира русенската компания „Дунав Турс” АД за началото на круизния сезон. Всички кораби бяха основно обновени, като за първи път на м/к Елегант Лейди бе монтирана пречиствателна система за отпадни води. Това е една от основните екологични норми за корабоплаване в Европа, влязла в сила от началото на тази година. Сателитен интернет, изцяло нова анимационна програма и гурме меню са само малка част от новостите , които фирмата въвежда да своите кораби.

 

 

     „Ако не се развиваме, много бързо можем да изгубим позиции на пазара. Конкуренцията е голяма.  И тук въпросът не е в това от колко години си в този бранш, а кой може да предложи най-доброто съчетание между цена и качество без да се прави компромис. В началото на март бяхме на най-голямата туристическа борса в Берлин. Подписахме важни чартърни договори за този сезон, но преди всичко успяхме да планираме заетостта на корабите ни за повече от двеста дни годишно”, каза Катя Стоянова, Главен изпълнителен директор на дружеството.

 

 

       На двайсет и шести март, в белгийския град Гент,  капитанът на кораб Хайнрих Хайне Д.Донев ще издаде команда „Пълен напред!„ и по този символичен начин ще започне навигационният сезон за „Дунав Турс” АД.  Два дни по-късно от Амстердам потегля и м/к Елегант Лейди, а в началото на април от Пасау с немски туристи тръгват и останалите четири кораба – Ариана, Русе Престиж, София и Русе.  Будапеща, Братислава, Виена, Амстердам, Вилково, Кьолн, Дюселдорф, Дюрнщайн са само малка част от пристанищата, където ще се развява българския флаг.

 

 

     Миналата година много българи също предпочетоха да си подарят круиз по река Дунав. „Дунав Турс“ АД успешно продължава да сбъдва мотото си: От мечтата за пътуване към пътуването-мечта!



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha