Вторник, 15 Октомври 2024

Георги Пейчев: Необходимите средства за завършване на Спортната зала вече са факт

Георги Пейчев: Необходимите средства за завършване на Спортната зала вече са факт
Публикация   16 Март, 2015   /     Румен НИКОЛАЕВ   /     297

Последният транш от необходимия бюджет за окончателното завършване на Спортната зала в Русе вече е по сметките на дружеството и от днес започва да се усвоява. Това заяви изп. директор на Проект Русе АД  Георги Пейчев.

      През миналата седмица бяха подписани окончателно всички необходими документи и в петък е извършено нареждане от банките, като парите днес са влезли по сметките на дружеството.

    

 В момента тече монтажа на всички съоръжения по отоплително- климатичната инсталация. Тази седмица ще бъдат поръчани акустичните пана, чиято цел е залата да бъде максимално пригодна за провеждане на концерти и др. събития на международно ниво.

   5000 броя седалки вече са поръчани, като 70 на сто от стойността им е платена и ще бъдат доставени и доставени и монтирани през м. май.

   Следващата седмица ще бъде поръчано и предвиденото спортно оборудване- настилки за терените, баскетболни кошове, оборудване за волейболните игрища, екрани и др.

 

  Колкото до окончателното завършване на залата, очаква се в най- скоро време мениджърският екип да излезе официално и съобщи датата, на която залата ще бъде окончателно открита. Най-важното, което трябваше да се случи и то вече е факт, че всички средства, за да бъде завършена залата, вече са факт, каза Пейчев.

 



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha