Вторник, 15 Октомври 2024

Шоурум и дизайнерско студио PRЕGO посрещнаха първите си гости и клиенти

Шоурум и дизайнерско студио PRЕGO посрещнаха първите си гости и клиенти
Публикация   01 Март, 2015   /     Румен НИКОЛАЕВ   /     359

 

 

 

 

Снимки 1,2,3

 Нови шоурум и дизайн студио на марката PREGO бяха официално открити петък вечер. Те се намират на ул. „Янтра” №9 (входът е на ул. „Плиска”). Откриването бе подобаващо на стила и целите, които собствениците си поставят. Едни от най-добрите готвачи на Русе приготвяха на място част от блюдата, които гости и приятели опитваха, а наздравицата с пожелание за успешен бизнес бе с квалитетни аржентнски и български марки вина.

 

 

Лично кметът Пламен Стоилов, заместните Даниела Шилкова, Наталия Кръстева и архитектът на Община Русе Живка Бучуковска лично поздравиха собствениците и целия екип от дизайнери и служители, които ще работят повече хора да постигнат девиза „Живей по твоя стил”!

 

 

Красиви момичета от агенцията на Диана Поптонева посрещаха и удобно настаняваха гостите, а добър персонал от ресторантите „Опиум” и „Кръстника” допълваха това усещане.

Като основен виновник за този впечатляващ интериор на шоурума Теодора Найденова разясни детайли от съвременната визия, където са използвани множество материали и комбинации, подчинени да задоволят и високите естетически изисквания и на по-претенциозните клиенти.

 

Новата придобивка е насочена към почитателите на уникалния дизайн, в който да може да се претвори личното усещане за красота и стил. Затова е създадена  марката PREGO. Тя съчетава най-високите технологии в производството и материалите и уникални дизайнерски техники. В PREGO клиентът определя стила и елементите, които ще подчертаят собствената Ви индивидуалност.

 

Кухните PREGO се изработват по поръчка. Дизайнерите вземат предвид всички особености на пространството, индивидуалния стил и начина на живот на всеки клиент. Големият избор от материали и цветове, които се съобразяват с конкретното помещение, гарантират уникалност на всяка кухня. Каквито и да са размерите на стаята, PREGO създава кухни и детайли, които да оползотворят перфектно помещението без да остават празни пространства.

 

Кухните PREGO се отличават с много високо качество, както на материалите, така и на механизмите за движение.  PREGO използва най-новите технологии на световните лидери. Те  гарантират перфектно движение - лесно и безпрепятствено отваряне и плавно и тихо затваряне.

 

По повод официалното откриване на новите шоурум и дизайн студио PREGO, всеки клиент ще получи подарък – към поръчаната от Вас дизайнерска кухня, ще Ви подарим маса и възможност за отстъпка от 20%.  И още:

 

- Безплатен транспорт в рамките на града за продукти PREGO над 900 лв.;

- Отстъпка 10%, безплатен транспорт в рамките на града за продукти PREGO над 2 000 лв.;

- Отстъпка 15%, безплатен транспорт в рамките на града и монтаж за продукти PREGO над 5 000 лв.;

- Отстъпка 20%, безплатен транспорт в рамките на града и монтаж за продукти PREGO над 8 000 лв.

 

Промоцията започва на 27 февруари и приключва на 31 март.

 

PREGO – live your stуle!

 



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha