Вторник, 15 Октомври 2024

Русенският хотел "Вега" е и №1 на Балканите като най-добър бутиков хотел

Русенският хотел
Публикация   14 Фев, 2015   /     Румен НИКОЛАЕВ   /     219

Отличието бе завоювано в оспорвана борба с хотели от Албания, Босна, Македония, Хърватска и България

  След като бе единодушно определен за победител в категорията семеен хотел  и за 2014 г. на годишните награди „Дунавски лимец” в Русе, хотел Вега е и номер 1 на Балканите като бутиков хотел. Това стана вчера по време на годишната конференция на Балканската асоциация на хотелиерските организации BAHA, член на която е Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация БХРА. Участие във форума, тема на който бе културният туризъм,  взеха представители на Албания, Босна, Македония, Хърватска и България.

 

 

  Хотел Вега спечели приза за бутиков хотел на Балканите в конкуренция с други класни хотели от балканските страни, членки на асоциацията. От страна на  БХРА, както и от всяка друга асоциация,  е имало две предложения- за хотелски комплекс „Рига” и хотел „Вега”, като оценката на журито е дало своя глас за семейния русенски хотел.

 Наградата бе връчена на Иво Недев като представител на мениджърския екип лично от председателя на BAHA Бранко Кривокапич. Не съм се и съмнявал, че хотел „Вега” ще спечели тази наградата предвид факта, че е едно истинско бижу, заяви пред www.akcent.bg председателят на хотелиерите и ресторантьорите в България Благой Рагин.

Няма как да не съм радостна от този факт, сподели и собственичката на хотела Магдалена Стоянова, която новинатаэ я настигна извън България. Това наистина е едно голямо признание, но за мен най-голямата награда е гостите ни да се връщат отново при нас. И това все по-често се повтаря.

 



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha