Детска песничка учи хлапета що е то пенис и вагина

 Детска песничка учи хлапета що е то пенис и вагина
Публикация   04:04     13 Ян, 2015 /     akcent.bg   /     1410

Усмихнати полови органи шетат в клипа

 

Детска песничка образова шведските хлапета какво е пенис и какво е вагина, като весело клипче показва на децата какво представляват половите органи и къде се намират.

„Пенисът идва с бодра крачка” и „Вагината е яка, повярвайте, дори и при възрастните дами е така. Тя просто си седи толкова елегантна”, е част от текста на едноминутната песен.

В същото време на екрана се появяват усмихнати изображения на пенис и на вагина, които гравитират едни около други, без да влизат в контакт. Образователни експерти посочват, че в песента са използвани подходящи за деца наименования на половите органи, а текстът в шведския оригинал не звучи толкова налудничаво.

Натуралистичното клипче е разработено специално за детската образователна програма Bacillakuten, като то е качено на Фейсбук страницата й. Само за няколко дни видеото е изгледано над 500 хиляди пъти, а коментарите са силно разнородни.

Докато едни казват, че сексуалното образование е нормално, а половите органи са най-естественото нещо на света, други критикуват авторите, че трябва да предупредят зрителите с червена точка за неприлично съдържание. Възмутена майка пък възкликва, че най-странното нещо на годината е как клип като този е успял да получи зелена светлина, още повече че годината е започнала само преди броени дни.

 



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha