Петък, 10 Януари 2025

"Пикадили" залага на свежест в интериора, зеленина и ново маню със акцент за здлавословно хранене

Публикация   20 Дек, 2014   /     akcent.bg   /     293

Своеобразен рекорд от 96 часа позволиха обновеното заведение да отвори врати преди Коледа

Иновативен стил на обзавеждане, лично наш, креативен дизайн от „Лима дизайн”, свежо, пролетно- идеята е да се създават положителни емоции у клиентите. Насочено е предимно към младите хора, които търсят спокойствие и свежест на настроението. Тук може в добра компания да се пие както само чай или кафе, или да се хапне нещо леко и вкусно.

 

 

Силно привличащата погледа е зеленината, която освен със впечатляващите 750 броя цветя кореспондира прекрасно с цветните стени, които са едно авангардно предложение за този тип интериор.

Съвършено ново меню, като е наблегнато на здравословното хранене, обявени са всички алергени съгласно изискванията на Закона. Атрактивни са новите сладкарски предложения, много различни от всичко, което се е предлагало досега в „Пикадили”. Те се изготвят във фирмения сладкарски цех.

 

 

Като за един съвременен снек- бар тук може да се намери всичко за хапване- салати, сандвичи, пици на пещ. Основните ястия са отбрани и са половин дузина, но с доказан интерес от страна на клиентите. В менюто присъстват и традиционните пилешко, свинско и телешко.

„Пикадили” няма и не се стреми да открие нещо изключително в света на кулинарията, но със сигурност ще поддържа качество и ще предлага всичко вкусно. В менюто са включени достъпни цена на умерени цени, по-скоро от средни към ниски.

Ноу-хау се прилага в разработването на продукти, които са по различни и идват от специализирани доставчици, като клиентът като плаща да  е удовлетворен от предложеното и очакваното от него качество.

Богата е и винената листа, която издава разнообразие на марки и реколти.

 

   Засега собствениците на заведението остават под своеобразния рекорд като време за ремонт. За почти 96 часа е извършена пълната промяна на „Пикадили” и така не кара феновете на заведението продължително да се разделят с него и новата обстановка и новото меню са своебразен подарък за тях и новите посетители.   

 

   Това чудо в ремонтните дейности се случва благодарение на перфектната организация и стриктното спазване на предварително изготвен линеен график, прецизно контролиран от собственика Красимир Даков.



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha