Диетологът Филип Хайвазиян беше гост на Русенската библиотека

Диетологът Филип Хайвазиян беше гост на Русенската библиотека
Публикация   02:32     25 Юни, 2014 /     akcent.bg   /     400

 

            Известният диетолог, фитнес инструктор и мотивационен треньор за личностна ефективност Филип Хайвазиян  беше гост-лектор на клуб „Здраве” в Регионална библиотека „Любен Каравелов”. Събитието се организира в партньорство с Клуб „Easy Slim” - Русе.

            Темата на срещата беше посветена на лечебното хранене  и активния начин на живот. Дипломираният диетолог говори за различните видове храни, за тяхното влияние върху организма и за това в какво количество трябва всеки да ги приема, съобразявайки се своята индивидуалност. Той запозна присъстващите и със системата за здравословно дишане и гимнастика Body Flex-Easy Slim. В  основата ѝ са йогистки практики и дълбокото диафрагмено дишане, а резултатът е поразителен – подобряване на здравето, хармония на духа и тялото.          

            Гостът сподели, че каквото и да предлага на хората – бодифлекс, хранителни режими, медитация, практики за личностно развитие, то е изпробвано първо от него. Точно затова е убедителен, а тези, които му се доверят, не са разочаровани. Всички, които желаят, могат да се присъединят към сформираната от него Група на успеха. Тя включва хора на различна възраст, обединени от една обща цел – да се разделят с вредните си хранителни навици и да се чувстват по-здрави и по-удовлетворени от себе си.

            Колективна медитация, водена от госта, беше завършекът на вечерта. Присъстващите се потопиха в атмосферата на спокойствие и  положителни мисли,  усещайки силата на груповата енергия.

            Поради големият интерес към събитието, по инициатива на Клуб „Здраве“ в Русенската библиотека ще бъдат организирани още няколко срещи с Филип Хайвазиян.



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha