Вторник, 26 Септември 2023

Пламен Павлов за взрива: Кога ще получим отговор за ролята на Гешев и Сие в овладяната от мафията държава

Пламен Павлов за взрива: Кога ще получим отговор за ролята на Гешев и Сие в овладяната от мафията държава
Публикация   06:27     02 Май, 2023 /     akcent.bg   /     271

   Да ме прости Господ за неверието. Но, как да повярвам за опит за атентат на организираната престъпност срещу главния прокурор, след инсценировката, предизвикала фалита на КТБ, за инсценировката довела до отстраняване кмета на софийския район Младост Десислава Иванчева, в които Иван Гешев бе сценарист и главен изпълнител.

   Това коментира във „Фейсбук“ Иван Павлов, председател на Българската газова асоциация. Как да повярвам след организираната от него натрапчива политическа кампания за изпиране на имиджа му в САЩ и ЕС и представянето му като борец срещу организираната престъпност, след публично оповестената афера ”Жоси”, след публично оповестената афера “Осемте джуджета”, по които главният прокурор “ни чул, ни видял”.

   А за мен няма никакво значение кой е сложил фойерверка, определен като взривно устройство пред кортежа Му, не ме интересува и къде ходи Той в почивните дни, ангажирайки НСО, не ме интересува и защо кортежът с Него е предприел пътуване, след като са получили информация за атентат, интересува ме само кога ще получим отговор за ролята на Гешев и Сие в овладяната от мафията държава.

Да ме прости Господ за неверието. Но, как да повярвам за опит за атентат на организираната престъпност срещу главния прокурор, след инсценировката, предизвикала фалита на КТБ, за инсценировката довела до отстраняване кмета на софийския район Младост Десислава Иванчева, в които Иван Гешев бе сценарист и главен изпълнител. Това коментира във „Фейсбук“ Иван Павлов, председател на Българската газова асоциация. Как да повярвам след организираната от него натрапчива политическа кампания за изпиране на имиджа му в САЩ и ЕС и представянето му като борец срещу организираната престъпност, след публично оповестената афера ”Жоси”, след публично оповестената афера “Осемте джуджета”, по които главният прокурор “ни чул, ни видял”. А за мен няма никакво значение кой е сложил фойерверка, определен като взривно устройство пред кортежа Му, не ме интересува и къде ходи Той в почивните дни, ангажирайки НСО, не ме интересува и защо кортежът с Него е предприел пътуване, след като са получили информация за атентат, интересува ме само кога ще получим отговор за ролята на Гешев и Сие в овладяната от мафията държава.

Прочетете целия материал на следния линк: https://elhovo.news/?p=178161
- Elhovo.News


Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha