Събота, 20 Април 2024

Коалиция „БСП за България“ откри кампанията си в Русе

Коалиция „БСП за България“ откри кампанията си в Русе
Публикация   09:27     11 Март, 2023 /     akcent.bg   /     385

    Коалиция „БСП за България“ откри кампанията си в Русе с официално представяне на кандидат депутатите от 19-ти МИР и развлекателна програма в зала „Европа“. Сред участниците в събитието беше и чл. кор. проф. Христо Белоев, ректор на Русенски университет „Ангел Кънчев“.

   Развитието на икономиката и социалните сфери, овладяване на инфлацията и преборване на неравенствата са сред основните акценти от предизборната платформа на партията.

   „Радвам се, че се събрахме днес, за да дадем начало на тази изключително важна кампания, не само за партията, но и за русенци и всички български граждани. БСП ще поиска доверието на българските граждани на изборите на 2 април. Време е да излезем от това безвремие и политическа криза, да се преборим с инфлацията и неравенствата в обществото“, каза Иван Иванов, водач на листата в град Русе.

   Иванов допълни, че след 2 април е изключително важно България да има стабилно управление. „Да! Можем. Защото ние направихме видими неща. Увеличихме пенсиите, увеличихме минималната работна заплата, увеличихме субсидиите на земеделските производители, направихме безплатни учебниците от 1-ви до 12-ти клас, детските градини също са безплатни. БСП винаги е била социалния вектор в държавата. Номер 1 е символ за нас, защото сме и лидерът в лявото пространство. Левите политики  се реализират единствено и само от Коалиция „БСП за България“. Време е за избор и ние ще работим усилено също и за реализиране на всички важни проекти за русенци като завършване на магистралата Русе-Велико Търново, построяване на втори мост на река Дунав, отпушване на движението и построяване на буферни паркинги. Без Българската Социалистическа Партия няма как да бъде съставено управление, защото именно нашата партия гарантира изпълнението на една устойчива социална политика. “, завърши Иван Иванов.

   За развлекателната програма и доброто настроение на гостите на събитието се погрижиха Нели и Теодор Петкови, прекрасни изпълнители, част от екипа на Държавна опера – Русе.

 

 Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha