Днес е : Понеделник, 27 Юни 2022

Русе и Шумен застанаха плътно зад Слави Трифонов

Публикация 23 Jun, 2022 / akcent.bg

   От русенската структура на "Има такъв народ" излязоха с позиция по повод отцепилия се депутат и бивш областен координатор на партията Светлин Стоянов. 

   „Категорично заявяваме, че напусналият ПП „Има такъв народ“ и Парламентарната група на партията бивш областен координатор Светлин Стоянов не е част от русенската структура. Спекулациите от негова страна или от страна на цитиралите го медии относно ясно изразената наша позиция са манипулативни и нито на есен, нито на зима няма да работим заедно.

    Шуменската структура на „Има такъв народ“ е единна. Нямаме напуснали членове през последните седмици, след като партията се оттегли от управляващата коалиция, няколко депутати напуснаха парламентарната група, каза за Радио Шумен координаторът на „Има такъв народ“ Петър Петров.

   „Въпросните лица са бивши наши членове, изключени от „Има такъв народ“ по различни причини като нелоялно политическо поведение, изнасяне на информация, неплащане на членски внос, включително има и съмнение за злоупотреба с лични данни. Не бихме искали по никакъв начин името на „Има такъв народ“ да се свързва с тях.

   По отношение на техните твърдения, структурата в Шумен е в пълна цялост и стоим зад решенията на ръководството ни“, каза Петров.

  Независимо от това какво ще се случи в страната след гласуването на вота на недоверие на правителството тази вечер, нямам притеснения за сътресения в шуменската структура на „Има такъв народ“, каза още Петър Петров.

 

Коментари

Свързани новини

Реклама

Реклама