Днес е : Вторник, 19 Октомври 2021
ИЗБОРИ "2 В 1" 2021

Проф. Илиев заема второто място в листата на ГЕРБ в Русе, Георги Кръстев е в челната тройка

Публикация 09 Oct, 2021 / Румен НИКОЛАЕВ

Алисе Муртезова: Оставам отдадена на каузата ГЕРБ с още нови предизвикателства!, но няма да участвам в листата на ГЕРБ за народни представители

 В края на съботния ден ГЕРБ Русе вече има листа, която утре ще бъде официално регистрирана и почти сигурно е, че няма да има повече размествания.
  Отпадна и драмата с въпроса дали Алисе Муртезова ще бъде втора, тъй като водаческото място за Десислава Атанасова не беше поставяно под съмнение / за личното и решение може да се прочете по долу коментърът в профила и във Фейсбук.
  На нейното място, второто, ще бъде проф. Михаил Илиев от Русенския университет. В челната тройка е и младият Георги Кръстев, областен лидер на партията на Борисов в област Русе.
  На четвърто място е д-р Цветан Райчинов, председател на лекарската колегия в Русе. Пети е областният лидер на СДС Драгомир Дамянов, който успешно се представи на миналите извънредни избори.
  Ето и мотивите, които Алисе Муртезова лично изтъква за отказа си за участие на тези избори:
 
   Използвам края на днешния ден, за да обявя мое решение, за което упорито ме питате в последните дни.
Всеки от нас има приоритети в различни етапи от живота си.
Отговорността, която носим с партньора ми в живота доц. д-р Кирил Панайотов за семействата на повече от 1500 души, които работят в структурите на “Медика” и плановете ни за развитие на още полезни за обществото каузи, ме накара да взема трудно решение.
 
   Оставам отдадена на каузата ГЕРБ с още нови предизвикателства!
 
Ще участвам и подкрепям структурата по всякакъв начин, както досега.
Благодаря на Ръководството на ГЕРБ в лицето на г-н Борисов, че се съобрази с моето желание.
 
  Няма да участвам в листата за народни представители.
Убедена съм и вярвам, че всеки може да постигне толкова, колкото са мечтите му, но най-важно е да оставим след нас достойно поколение. И в този ред на мисли, нашият 9-годишен син все още има нужда от моята подкрепа. А децата винаги са били във фокуса на всички важни решения, които съм вземала в живота си.
Благодаря на всички за подкрепата и милите думи. Знам, че мога да разчитам на вас, както и вие на мен за всяка смислена кауза, която заедно защитаваме. Струва си!

Коментари

Свързани новини

Още Новини

Реклама

Реклама