Днес е : Събота, 19 Юни 2021
Парламентарни Избори 11.07.2021

Русенци определят с анкета новото място за скейт площадка в града

Публикация 01 Jun, 2021 / akcent.bg

   Русенци избират мястото, на което да бъде изградена новата скейт площадка в града.

   Това ще стане чрез анкета, подготвена от Община Русе, която  е отворена за попълване от гражданите до 4 юни (петък). В нея ще може да се посочи една от двете алтернативни локации, предложени след срещи със скейт общността и редица огледи на експерти от строителната дирекция:

•   Вариант 1 – в най-източната част на ул. „Александровска“, на мястото на съборената част от казармата на 5-ти Дунавски полк

и

•  Вариант 2 – в Парка на младежта, между ал. „Перистери“ и Алпинеума.

     Целта е новият скейт парк да се обособи на достъпно място с чист въздух, без да се засягат подземните мрежи и да се отсича съществуваща дървесна растителност.

         Желанието на Община Русе е наред с изграждането на фитнес и детски площадки, да бъде създадено още едно пространство за спорт и отдих на открито, и призовава всички заинтересовани граждани да попълнят анкетата или да дадат своето мнение писмено в Деловодството на общината или на имейл mayor@ruse-bg.eu до 4 юни.

Коментари

Здравко Цанков  
11:23:02 / 2021-06-03

Вариант 2 – в Парка на младежта, между ал. „Перистери“ и Алпинеума. 1.Място където ще има веселие и безопасност от страна на МПС 2. Няма да бъдат обезпокоявани граждани с проблемна /травмирана / психика ,а и такива граждани живущи на близо , нуждаещи се от по тиха и без емоционална група ,която да се забавлява и отмаря от напрегнатото ежедневие!!!

Богомил  
22:09:22 / 2021-06-01

Най-добре да бъде в Парка на младежта.

Свързани новини

Реклама

Реклама