Днес е : Неделя, 9 Май 2021

BG VOICE показва изборите от двете страни на Океана

Публикация 01 Apr, 2021 / akcent.bg

Водещи на студиото „Твоят глас 2021“ ще са Ясен Дараков и Боби Ваклинов

   Най-голямата българска медия зад граница BG VOICE продължава традицията да показва как гласуват българите по целия свят със студия и включвания от двете страни на Атлантическия океан. Изборното студио „Твоят глас 2021“ започва в 19 часа българско време, (12 на обед на Източния бряг) и ще се излъчва от две студиа – в Чикаго и в зала 4 на НДК. Водещи на 6-часовия маратон ще са Ясен Дараков в Чикаго и Боби Ваклинов от София. Галина Петрова ще показва на живо изборния ден в най-голямата българска общност и ще коментира резултатите с интересни сънародници от Ветровития град в изнесено студио.

   BG VOICE ще предложи на своите зрители над 30 директни включвания от САЩ, Канада, Европа и България с последна информация за гласуването, изборни нарушения и емоциите на емигрантите в деня на вота.

   Чрез виртуална реалност и адаптивни графики медията ще съобщи в края на изборния ден първите резултати от екзитпола и паралелното преброяване на Alpha Research. Данните ще бъдат коментирани от социолози, политолози и политически наблюдатели от България и американски университети с най-безпристрастния анализ и поглед отстрани. „Твоят глас 2021“ ще предложи алтернативни гледни точки без ограничения в темите, в бърз и откровен разговор, какъвто рядко може да се чуе в българския ефир.

   Лидерите на основните политически партии също ще гостуват в студиото на BG VOICE за първи реакции на изборните резултати и възможни коалиции за управлението на страната в следващите 4 години.

   При Боби Ваклинов ще гостуват едни от най-изявениете лица на българската култура и шоубизнес, със смела гражданска позиция - актьорите Сашо Дойнов, Тончо Токмакчиев, писателите Михаил Вешим, Калин Терзийски, певците Спенс, Рут Колев и други.

   Изборното студио „Твоят глас 2021“ може да гледате на всички BG VOICE платформи – Facebook, YouTube и на www.BG-VOICE.com както и в системата за IPTV по целия свят neterra.tv.

 

Коментари

Свързани новини

Още Новини

Реклама

Реклама