Днес е : Събота, 23 Януари 2021

Паркети Илиев ЕООД удостоено с признанието „Благотворец Храбър” на от Сдружение Еквилибриум за дарителски акт

Публикация 11 Nov, 2020 / Ручен НИКОЛАЕВ

В период на пандемия и страх, отчуждаване и мнителност благородните дела респектират

    Днес  директорът на Комплекс за социални услуги за деца и семейства (КСУДС) г-жа Светла Межри  -, управляван от  Сдружение Еквилибриум в гр. Русе,  връчи на „Паркети Илиев” ЕООД и нейния управител –  Илиян Илиев званието и сертификат „Благотворец Храбър” за безвъзмездно предоставена и положена в дом „Розовата къща” антибактериална настилка.

   Призът се връчва от Еквилибриум по специални поводи на организации и личности отличаващи се със своята социална отговорност. Такъв е и настоящия й носител – Паркети Илиев ЕООД. Потърсени като изпълнител на услуга по доставка и монтаж на специализирана винилова настилка, те се отзовават и извършват заявените от Сдружението услуги. Изненадата идва при приключване на монтажа, когато г-н Илиев обявява, че не желае заплащане на доставените материали и извършените услуги, в името на добрата кауза и грижите, които полага екипа на Комплекса за социални услуги за деца и семейства.

   Фирмата е със седалище гр. Свищов, градът на дарителите и може би в това е обяснението за проявеното от тях  дарение. „Паркети Илиев” работят в Русе от 2007 г. и се свързват основно с полагането и обработката на естествени, трислойни и ламинирани паркети.  С развитието на пазара и иновациите в настилките от 2014 г., след успешно преминато обучение на монтажниците й в Tarkett Academy, се сертифицира и като фирма за професионален монтаж на специализирани винилови настилки на световния лидер Tarkett.

   Антибактериалните, LVT и SPC настилките се налагат като  устойчиви в процеса на експлоатация, позволяват дезинфекция и най-вече притежават антибактериално покритие, с което стават все по-популярни в период на пандемия. Много болници, детски градини, училища, социални домове и ветеринарни клиники в гр. Русе избират именно тези настилки, предлагани от „Паркети Илиев”.

 

Коментари

Свързани новини

    Още Новини

    Реклама

    Реклама