Над 30 състезатели участваха в турнир по тенис на маса в неделя

Над 30 състезатели участваха в турнир по тенис на маса в неделя
Публикация   19 Окт, 2020   /     akcent.bg   /     872

Луиза Попова и Сунай Фаризов са победители в турнира

   В неделя, 18.10.2020г., се проведе турнир по тенис на маса, организиран от Работнически клуб „Спорт и здраве“ – Русе. Той се проведе с помощта на СКТМ „Дунав“ и БРФ „Спорт и  здраве“ под патронажа на Община Русе.

   Турнирът, който се превърна в ежегоден, премина в много приятелска и коректна атмосфера, като участие взеха над 30 състезатели.

      При жените безапелационно първото място грабна Луиза Попова, а след нея се наредиха Мая Донева и Галина Ангелова.

      При мъжете след много оспорвани финални срещи на първо място се класира Сунай Фаризов, а втори и трети станаха съответно Румен Кръстев и Мариян Пуйков.

     От името на Община Русе наградите на победителите връчи Лъчезар Иванов – младши експерт в отдел „Образование, спорт и младежки дейности“.

   Той връчи и поздравителни адреси от името на кмета на Община Русе Пенчо Милков до организаторите на турнира – Илиан Милев – председател на УС на РКСЗ, и Людмил Христов – зам. председател на УС на РКСЗ.

            Следващото мероприятие от календара на РКСЗ е турнир по бадминтон, който ще се проведе при първа възможност   предвид епидемиологичната обстановка в страната. Датата за провеждането му ще бъде обявена на страницата на РКСЗ.Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha