Днес е : Понеделник, 3 Август 2020

Затварят нощните заведения в Албена

Публикация 02 Jul, 2020 / akcent.bg

"Всички помещения в отворените хотели са обработени с нанотехнология, която е немска, иновация номер едно е в Германия за 2019 г.

    Да бъдат затворени всички нощни заведения в курортен комплекс Албена е решено снощи, съобщи пред БНТ Христо Пенев - зам.-директор експлоатация в "Албена" АД. По този начин ще се намали струпването на много хора.  

   "Всички помещения са обработени с нанотехнология, която е немска, иновация номер едно е в Германия за 2019 г. Отделно, всяко помещение, където се настаняват гостите ни, първо се дезинфекцира с тази технология, след това с препарати и преди настаняването на гостите допълнително се минава цялото помещение за дезинфекция", обясни той. 
Гостите се обслужват по бюфет масите, в точки, където самите те желаят да се самообслужат, те използват ръкавици. Всички прибори са индивидуално опаковани. 

  На тенис кортовете задължително се извършва дезинфекция на всички топки, отделно машината, с която се събират, също е дезинфекцирана. 

  Старши мениджър продажби в "Албена" АД Велина Гюмова заяви, че в момента в комплекса има около 2500 човека. "Вече имаме 8 работещи хотела. Поели сме ангажимент да не запълваме базата на 100%. На 27 юни пристигнаха първите немски гости, а вчера и първите гости от прибалтийските страни", допълни тя.

Коментари

Свързани новини

Още Новини

Реклама

Реклама